Au fost anunțați primii artiști la Young Island, cel mai mare eveniment muzical din zona Moldovei!!

Duetul olandez Sunnery James & Ryan Marciano sunt primii Dj internaționali anunțați de Young Island pentru “A New Dimension”, cea de a treia ediție a festivalului. Organizatorii promit să ofere și în acest an o experiență muzicală unică, cu artiști de top pentru cele mai variate preferințe muzicale.

În 2023 povestea Young Island capătă “o nouă dimensiune”… va fi o experiență care se va desfășura pe durata a 3 zile, invitați internaționali și naționali de renume vor umple de viață toate scenele festivalului. „Conceptual, “accesul în această nouă dimensiune” se va face printr-o multitudine de portaluri energetice, prin care festivalierii se vor putea “teleporta” cucerind insula, trăind provocări noi și senzații nebănuite…” așa cum ne declară Alex Olteanu, event-managerul festivalului.

Când vorbim de Young Island trebuie să punem toate detaliile la superlativ. Cele mai impresionante scene din zona Moldovei, cel mai mare număr de invitați speciali în cadrul unui concert, cel mai mare număr de participanți și parteneri și nu în ultimul rând, cele mai tari emoții!

Ambiția acestui eveniment este să devină un pol al distracției regionale și un flag al verii, o reuniune anuală a amatorilor de petreceri open air, un hub de socializare pentru toate vârstele și o asociere turistică pozitivă cu tot ceea ce inseamnă județul Bacău. Beneficiind de susținerea partenerilor deja consacrați sau care doresc să se asocieze din acest an acestui eveniment, precum și a autorităților locale, organizatorii își propun să desfășoare în cadrul festivalului mai multe manifestări culturale și sportive menite să promoveze și să încurajeze înclinațiile tinerilor către acest gen de activități.

La ediția “Evolution” din 2022 au fost prezenți peste 20.000 de participanți iar pe scene a urcat un numar impresionant de artiști de renume, printre care Paul Van Dyk, Ferry Corsten, Sander Van Doorn, Nana, Carla”s Dreams sau Mattn.

Young Island se va desfășura în acest an în perioada 21-23 Iulie pe insula de Agrement din Bacău, iar un abonament pentru cele trei zile de festival costă acum 239lei, respectiv 399lei pentru zonele VIP.

www.youngisland.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *