Marketingul crează comunități, inspiră angajament și ajută la creșterea pozițiilor în motoarele de căutare dar și vânzările prin crearea și distribuirea informațiilor de calitate. Scopul marketing-ului este acela de a crește valoarea și reputația brandului în mediul online și offline.
Nu este un secret faptul că content marketing-ul este unul dintre cele mai eficiente modalități de a atrage audiență și clienți noi. Generează trafic și ajută ca brandul să comunice cu voce tare în industria în care activează.

Crește-ți business-ul pe Social!

Pe parcursul colaborării noastre vei putea observa cum se dezvoltă treptat prezența afacerii tale online. Interacțiunile cu clienții vor fi mult mai frecvențe și vei observa o consolidare a comunității tale. Vânzările vor crește zi de zi, iar dacă calitatea serviciilor și produselor voastre "sunt ceea ce trebie", rezultatele pe termen lung se vor face simțite! Serviciile noastre de Online Ads iți vor pune afacerea în mișcare.

Se poate îmbunătăți?

Poate business-ul tău a mai apelat la reclame pe retelele de socializare. Poate simți că se poate mai mult. Dacă crezi că ești în situația prezentată iți putem oferi o evaluare (gratuită) a performanțelor pe care le obții în prezent de la campaniile tale. Scopul nostru este acela de a face business-urile online să evolueze, deoarece credem în viitorul și impactul pe care îl are Internetul în viața noastră.

Planul nostru pentru tine!

Planul nostru este să întelegem gândirea competitorilor tăi, cât și a potențialilor clienți, pentru a obține informațiile de care avem nevoie. Ne dorim astfel să devenim o extensie efectivă a departamentului tău de marketing, în așa fel încât să devenim mai mult decât simpli „consultanți”.
Odată ce am stabilit aceste lucruri inițiale, vom concepe campanii solide de promovare și vom crea strategii viabile care vor deveni piatră de temelie pentru toate eforturile viitoare de promovare a afacerii tale în mediul online.

PUNCTE FORTE

EXPERIENTA
EXPERIENȚĂ
CREATIVITATE

MOBILITATE

După mulți ani în care ne-am impus în piată ca furnizori de servicii de producție audio-video la standarde ridicate, bazându-ne pe cerințele și încrederea clienților noștri în ceea ce putem construi împreună, a devenit firesc să ne extindem afacerile prin construirea unui model diferit de agenție de publicitate.

În consecință, ne-am extins oferta și în zona serviciilor de marketing.

În acest sens, am adăugat echipei noastre, profesioniști cu peste 12 ani de experiență acumulată în departamentul de marketing al companiilor locale și multinaționale active pe piața românească.

  • Nu suntem o agenție de publicitate tradițională!

  • Ne pasă de resursele și obiectivele clienților noștri!

  • Suntem agili și ne concentrăm pe idei inovatoare care pot face o diferență reală in piață!

  • Obiectivul nostru principal este de a deveni un partener de încredere pentru clienții noștri și de a crea împreună un mediu de lucru transparent de colaborare.

De-a lungul timpului am urmărit activitatea și am interacționat cu zeci de agenții sau consultanți de marketing. Am învățat care sunt cele mai importante lucruri de care să ții cont atunci când vrei să alegi un colaborator pe partea de publicitate.

La începutul anilor 2000, marketingul nu avea deloc personalitate. Era văzut doar ca un accesoriu al departamentului de vânzări, un fel de secretară pentru echipa de vânzări. În 2010, era mai simplu să explici că te ocupi de marketing, universul marketingului era deja influențat de promovarea online, așteptările antreprenorilor erau mai clare. În 2021, cele mai multe business-uri sunt obligate să fie reprezentate online pentru a face față concurenței.

Marketingul - un angajat de nădejde.

Nu toată lumea înțelege încă potențialul marketingului, însă e clar că toată lumea are nevoie de marketing. Iar problema este că, răspunzând acestui potențial de piață, au apărut agenții / experți de marketing la tot pasul. O simplă întrebare pe Facebook atrage peste 100 de comentarii cu recomandări. E din ce în ce mai dificil să faci o alegere corectă.

Next Media Production este specializată in servicii de creație, media,  branding, relații publice, producție, marketing experiențial și evenimente speciale,  producție de piese și videoclipuri muzicale, impresariere și consultanță.

Hai sa ne cunoastem mai bine!

Email Numar de telefon

Care este domeniul Dvs. de activitate?

Câte locații are afacerea Dvs.?

Spre ce orașe (zone din țară) vă orientați produsul (serviciul)?

Enumerați până la 5 competitori ai afacerii Dvs.

Ați efectuat sondaje pentru identificarea clientului ideal?

Descrieți clientul Dvs. ideal (exemplu: barbat, femeie, director, șomer, etc)

Care e motivul #1 pentru care clienții vă aleg?

Ce alta informație considerați ca e important de cunoscut despre afacerea Dvs.?

“Orice ai face, fii diferit – acesta este sfatul pe care mi l-a dat mama mea și nu mă pot gândi la un sfat mai potrivit pentru un antreprenor. Dacă ești diferit, vei ieși în evidență.”

Anita Roddick

Principalele canale de promovare online pe care le utilizăm:

# Reclame Google Ads

Implementăm și gestionăm eficient campanii de promovare online utilizând sistemul de anunțuri text și grafice pus la dispozitie de către Google: publicitatea Google Ads, considerat a fi cel mai eficient canal de promovare online .

# Reclamă Facebook

Identificăm clusterele importante de utilizatori și ne adresăm direct acestora. În acest fel asigurăm un flux prețios de vizitatori interesași de produsele sau serviciile companiei tale.

# Comunicarea în social-media

Ca să iți construiești un brand, trebuie ca lumea să te cunoască. În zona social-media îi găsim pe toți conectați. Segmentăm eficient audiența și  comunicăm periodic cu aceasta, ieșind în evidență și sporindu-ți notorietatea de brand.

# SEO

Optimizarea pentru motoarele de căutare: poziționarea în primele pagini Google / Yahoo.  Iți creștem și menținem traficul organic către website-ul dvs. Rezultatele sunt durabile!