gtag('config', 'UA-173274897-2');

Marketingul crează comunități, inspiră angajament și ajută la creșterea pozițiilor în motoarele de căutare dar si vanzarile prin crearea și distribuirea informațiilor de calitate. Scopul marketing-ului este acela de a crește valoarea și reputația brandului în mediul online si offline.
Nu este un secret faptul că content marketing-ul este unul dintre cele mai eficiente modalități de a atrage audiență și clienți noi. Generează trafic și ajută ca brandul să comunice cu voce tare în industria în care activează.

Cresteti business-ul pe Social!

Pe parcursul colaborarii noastre vei putea observa cum se dezvolta treptat prezenta afacerii tale online. Interactiunile cu clientii vor fi mult mai frecvente si vei observa o consolidare a comunitatii tale. Iar vanzarile vor creste zi de zi. Serviciile noastre de Online Ads iti vor pune afacerea in miscare.

Se poate imbunatati?

Poate business-ul tau a apelat la reclame pe retelele de socializare. Poate simti ca se poate mai mult. Daca crezi ca esti in situatia prezentata iti putem oferi o evaluare (gratuita) a performantelor pe care le obtii in prezent de la campaniile tale. Scopul nostru este acela de a face business-urile online sa evolueze deoarece credem in viitorul si impactul pe care il are Internetul in viata noastra.

Planul nostru pentru tine!

Planul nostru este sa intelegem gandirea competitorilor tai, cat si a potentialilor clienti, pentru a obtine informatiile de care avem nevoie. Ne dorim astfel sa devenim o extensie efectiva a departamentului tau de marketing, in asa fel incat sa devenim mai mult decat simpli „consultanti”.
Odata ce am stabilit aceste lucruri initiale, vom concepe campanii solide de promovare si vom crea strategii viabile care vor deveni piatra de temelie pentru toate eforturile viitoare de promovare a afacerii tale in mediul online.

PUNCTE FORTE

EXPERIENTA
EXPERIENTA
CREATIVITATE

MOBILITATE

După mulți ani in care ne-am impus in piată ca furnizori de servicii de producție audio-video la standarde ridicate, bazându-ne pe cerințele și încrederea clientilor nostri în ceea ce putem construi împreună, a devenit firesc să ne extindem afacerile prin construirea unui model diferit de agentie de publicitate.

În consecință, ne-am extins oferta si în zona serviciilor de marketing.

În acest sens, am adăugat echipei noastre, profesioniști cu peste 12 ani de experiență acumulată în departamentul de marketing al companiilor locale și multinaționale active pe piața românească.

  • Nu suntem o agenție de publicitate traditionala!
  • Ne pasă de resursele si obiectivele clientilor nostri!
  • Suntem agili și ne concentrăm pe idei inovatoare care pot face o diferență reală in piata!
  • Obiectivul nostru principal este de a deveni un partener de încredere pentru clienții noștri și de a crea împreună un mediu de lucru transparent de colaborare.

De-a lungul timpului am urmărit activitatea și am interacționat cu zeci de agenții sau consultanți de marketing. Am învățat care sunt cele mai importante lucruri de care să ții cont atunci când vrei să alegi un colaborator pe partea de publicitate.

La începutul anilor 2000, marketingul nu avea deloc personalitate. Era văzut doar ca un accesoriu al departamentului de vânzări, un fel de secretară pentru echipa de vânzări. În 2010, era mai simplu să explici că te ocupi de marketing, universul marketingului era deja influențat de promovarea online, așteptările antreprenorilor erau mai clare. În 2020, cele mai multe business-uri doresc să fie reprezentate online.

Marketingul - un angajat de nadejde.

Nu toată lumea înțelege încă potențialul marketingului, însă e clar că toată lumea are nevoie de marketing. Iar problema este că, răspunzând acestui potențial de piață, au apărut agenții / experți de marketing la tot pasul. O simplă întrebare pe Facebook atrage peste 100 de comentarii cu recomandări. E din ce în ce mai dificil să faci o alegere corectă.

Suntem specializati in servicii de creatie, media,  branding, relatii publice, productie, marketing experiential si evenimente speciale,  productie de piese si videoclipuri muzicale, impresariere si consultanta.

Hai sa ne cunoastem mai bine!

Email Numar de telefon
Care este domeniul Dvs. de activitate?
Câte locații are afacerea Dvs.?
Spre ce orașe (zone din țară) vă orientați produsul (serviciul)?
Enumerați până la 5 competitori ai afacerii Dvs.
Ați efectuat sondaje pentru identificarea clientului ideal?
Descrieți clientul Dvs. ideal (exemplu: barbat, femeie, director, șomer, etc)
Care e motivul #1 pentru care clienții vă aleg?
Ce alta informație considerați ca e important de cunoscut despre afacerea Dvs.?

“Orice ai face, fii diferit – acesta este sfatul pe care mi l-a dat mama mea si nu ma pot gandi la un sfat mai potrivit pentru un antreprenor. Daca esti diferit, vei iesi in evidenta.”

Anita Roddick

Principalele canale de promovare online pe care le utilizam:

# Reclama Google Ads

Implementam si gestionam eficient campanii de promovare online utilizand sistemul de anunturi text si grafice pus la dispozitie de catre Google: publicitatea Google Ads, considerat a fi cel mai eficient canal de promovare online .

# Reclama Facebook

Identificam clusterele importante de utilizatori si ne adresam direct acestora. In acest fel asiguram un flux pretios de vizitatori interesati de produsele sau serviciile companiei dvs.

# Comunicarea in social-media

Ca sa iti construiesti un brand, trebuie ca lumea sa te cunoasca. In zona social-media ii gasim toti conectati. Segmentam eficient audienta si  comunicam periodic cu aceasta, iesind in evidenta si sporindu-ti notorietatea de brand.

# SEO

Optimizarea pentru motoarele de cautare: pozitionarea in primele pagini Google.  Iti crestem si mentinem traficul organic catre website-ul dvs. Rezultatele sunt durabile!