Cresteti business-ul pe Social!

Pe parcursul colaborarii noastre vei putea observa cum se dezvolta treptat prezenta afacerii tale online. Interactiunile cu clientii vor fi mult mai frecvente si vei observa o consolidare a comunitatii tale. Iar vanzarile vor creste zi de zi. Serviciile noastre de Online Ads iti vor pune afacerea in miscare.

Se poate imbunatati?

Poate business-ul tau a apelat la reclame pe retelele de socializare. Poate simti ca se poate mai mult. Daca crezi ca esti in situatia prezentata iti putem oferi o evaluare (gratuita) a performantelor pe care le obtii in prezent de la campaniile tale. Scopul nostru este acela de a face business-urile online sa evolueze deoarece credem in viitorul si impactul pe care il are Internetul in viata noastra.

Planul nostru pentru tine!

Planul nostru este sa intelegem gandirea competitorilor tai, cat si a potentialilor clienti, pentru a obtine informatiile de care avem nevoie. Ne dorim astfel sa devenim o extensie efectiva a departamentului tau de marketing, in asa fel incat sa devenim mai mult decat simpli „consultanti”.
Odata ce am stabilit aceste lucruri initiale, vom concepe campanii solide de promovare si vom crea strategii viabile care vor deveni piatra de temelie pentru toate eforturile viitoare de promovare a afacerii tale in mediul online.

PUNCTE FORTE

EXPERIENTA
EXPERIENTA
CREATIVITATE
MOBILITATE

După mulți ani in care ne-am impus in piata ca furnizori de servicii de productie audio-video la standarde ridicate, bazându-ne pe cerințele și încrederea clientilor nostri în ceea ce putem construi împreună, a devenit firesc să ne extindem afacerile prin construirea unui model diferit de agentie de publicitate.

În consecință, ne-am extins oferta si în zona serviciilor de marketing.

În acest sens, am adăugat echipei noastre, profesioniști cu peste 12 ani de experiență acumulată în departamentul de marketing al companiilor locale și multinaționale active pe piața românească.

  • Nu suntem o agenție de publicitate traditionala!
  • Ne pasă de resursele si obiectivele clientilor nostri!
  • Suntem agili și ne concentrăm pe idei inovatoare care pot face o diferență reală in piata!
  • Obiectivul nostru principal este de a deveni un partener de încredere pentru clienții noștri și de a crea împreună un mediu de lucru transparent de colaborare.

Hai sa ne cunoastem mai bine!

Email Numar de telefon
Care este domeniul Dvs. de activitate?
Câte locații are afacerea Dvs.?
Spre ce orașe (zone din țară) vă orientați produsul (serviciul)?
Enumerați până la 5 competitori ai afacerii Dvs.
Ați efectuat sondaje pentru identificarea clientului ideal?
Descrieți clientul Dvs. ideal (exemplu: barbat, femeie, director, șomer, etc)
Care e motivul #1 pentru care clienții vă aleg?
Ce alta informație considerați ca e important de cunoscut despre afacerea Dvs.?

“Orice ai face, fii diferit – acesta este sfatul pe care mi l-a dat mama mea si nu ma pot gandi la un sfat mai potrivit pentru un antreprenor. Daca esti diferit, vei iesi in evidenta.”

Anita Roddick